MISTERIJA SVE VEĆA NAKON PRONALASKA AMERIKANKE VEZANE LANCEM ZA DRVO U INDIJI: Policiji i dalje NIJE JASNO kako je završila u šumi

X printscreen

Misterija nakon otkrića Amerikanke koja je danima bila lancem vezana za drvo na zapadu Indije postaje sve veća!

Lalita Kaji (50) pronađena je krajem jula u gustim šumama u zapadnoj indijskoj državi Maharaštra nakon što su vapaje za pomoć čuli pastiri koji su potom alarmirali policiju.

Kaji, koja je prebačena u psihijatrijsku ustanovu na dalje lečenje, rekla je policiji da ju je muž "okovao lancima" i ostavio u šumi da umre bez hrane i vode. Policija i dalje traga za njenim mužem u južnoj državi Tamil Nadu na osnovu informacija koje im je dala.

Međutim, danima nakon što je Kaji spašena, mnoga pitanja ostaju bez odgovora. Pandurang Gavkar, čuvar stada krava koji je pronašao Kaji prošle subote, rekao je za BBC da je poveo stoku na ispašu u šumu kada je čuo kako žena kako glasno vrišti.

- Zvuk je dolazio iz šume sa strane planine. Otišao sam tamo i video da joj je jedna noga bila vezana za drvo. Vrištala je kao životinja. Pozvao sam druge seljane i lokalnu policiju - naveo je Gavkar.

Policija je saopštila da je kod Kaji pronašla kopiju pasoša u kome je pisalo da je američki državljanin i njenu indijsku ličnu kartu sa kućnom adresom u Tamil Naduu. Takođe je navedeno da je kod sebe imala mobilni telefon i tablet, ali i 31.000 rupija (370 dolara) što je omogućilo da isključe krađu kao motiv.

Meštani kažu da je sreća što je pastir izabrao mesto blizu drveta gde je bila vezana da tog dana napasa svoje stado. Šuma u ​​kojoj je otkrivena je ogromna i moglo bi da prođe nekoliko dana, a da niko ne čuje njene vapaje za pomoć.

Doktor Šivanand Bandekar, dekan Medicinskog koledža Goa, rekao je za list Indijan Ekspres da je Kaji imala rane na nozi i da verovatno pati od mentalnog zdravlja.

Kaji navodno zna samo engleski.

Policija je saopštila da je ranije bila baletska igračica i praktičarka joge u Americi i da se preselila u Indiju pre oko 10 godina da bi proučavala jogu i meditaciju u Tamil Naduu. Tamo je upoznala svog muža.

Za sada nije jasno kada je i kako završila u šumi.

Kaji, koja u početku nije mogla da govori, komunicirala je sa policijom i lekarima tako što je škrabala na bloku. Okrivila je muža da ju je vezao za drvo i tvrdila da je 40 dana bila bez hrane i vode. Tvrdila je i da joj je data "injekcija za ekstremnu psihozu" koja joj je blokirala vilicu i sprečavala da pije vodu.

- Ja sam žrtva i preživela sam. A on je pobegao - navela je Kaji.

Policija kaže da nije uspela da potvrdi njene tvrdnje i navodi da je malo verovatno da bi neko preživeo bez hrane i vode toliko dugo.

Policija i dalje traži muža i proverava tragove u mobilnom telefonu i tabletu koje su pronašli kod žene.

(Kurir.rs/BBC/Preneo Z.Ko)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

MISTERIJA "ĆELAVOG ISUSA" U SRBIJI! Arheolog: Osim što je bez kose i brade, posebno su čudna OVA DVA DETALJA pod uticajem budizma  kurir televizija