UHAPŠEN OPASNI PEDOFIL: Pobegao dok su ga vodili na pregled, građani bili upozoreni "NEMOJTE MU PRILAZITI"

Suffolk Constabulary

Policija u Britaniji uspela je da uhapsi muškarca, osumnjičenog pedofila, koji je uspeo da im pobegne u trenutku kada su ga vodili u bolnicu na pregled.

Deril Tejlor (33), optužen je za čak sedam s*ksualnih prestupa nad decom prošle sedmice, a u nedelju uveče ga je policija vodila na pregled u bolnicu u Ipsviču. Policija je sinoć saopštila javnosti da je tom prilikom Tejlor uspeo da im pobegne.

"Muškarac iz Ipsviča, Deril Tejlor, optužen je za sedam s*ksualnih delikata u koje su umešana deca u nedelju, 11. avgusta 2024. Nakon toga je odveden u bolnicu na lečenje, odakle je kasnije pobegao oko 22 sata. Osuđen je 27. jula 2023. na tri godine zatvora za krivična dela nanošenje telesnih povreda", navela je policija u saopštenju.

Odmah je izdato upozorenje građanima da ne prilaze Tejloru. U međuvremenu su četiri osobe uhapšene zbog sumnje da su pomogle ovom prestupniku da pobegne. Pojedina udruženja ponudila su nagradu do 5.000 funti za informacije o kretanju Tejlora.

Printscreen 
foto: Printscreen

Akcija potrage za Tejlorom trajala je od nedelje uveče do jutros. U njoj je učestvovao veliki broj snaga bezbednosti: policajci Safolk policije, Sentinel Tim, lokalni službenici i Tim za puteve i naoružane policije, pa čak i Vazduhoplovna služba Nacionalne policije.

Kurir.rs/EEDT/M.CG.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

ZA ŠTA SE TERETI PEDOFIL KOJI JE TAKO DUGO BORAVIO SA DECOM U VRTIĆU U BOGOJEVU?  Kurir TV