POKUŠALA DA POBEGNE PREKO BALKONA, VRIŠTALA JE I PALA NA ULICU! Majku petoro dece ubio njen pas, presekao joj glavnu arteriju

Shutterstock, Printscreen/gofundme.com

Majka petoro dece umrla je nakon što ju je napao jedan od njenih pasa! Da tragedija bude veća, samo nekoliko nedelja ranije preminula joj je ćerka.

Kako prenose britanski mediji, Mišel Hempsted ( 34) je napao njen pas rase bul mastif, u njenom stanu u Sautendu u Eseksu 29. jula i naneo joj povrede na ruci. Komšije su rekle da su je videle kako je pokušala da pobegne preko ograde balkona, vrišteći, pre nego što je pala na zemlju.

Prolaznici su odmah pojurili da ukažu prvu pomoć, a nakon dolaska ekipe Hitne pomoći, bolničari su je odveli u bolnicu Sautend. Kasnije je prebačena u Kraljevsku londonsku bolnicu gde je preminula sledećeg dana.

"Bila je bez svesti i imala je zaista gadnu ranu na ruci. Očigledno je to bio ujed psa. Mislim da se popela preko svog balkona. Izašao sam da pomognem. Potrčala je vrišteći i stigla do zida", rekao je komšija i dodao da je gospođa Hempsted imala partnera i da je bila odana svojim psima.

Policija je zaplenila dva psa (za drugog se veruje da je pomeranac), ali nijednan nije uspavan. Za psa koji je doveo do nesreće ocenjeno je da "nije zabranjena rasa".

Shutterstock 
foto: Shutterstock

Prijateljica nesrećno nastradale žene, pokrenula je na paltformi "gofundme" akciju za prikupljanje sredstava za sahranu Mišel Hempsted. Ona je u objavi napomenula da je to druga tragedija za porodicu za kratko vreme.

"Mišelina najstarija i jedina kćerka nas je napustila, sahranili smo je 2. jula. Sve to je užasno pogodilo Mišel i njenu porodicu. Nisu uspeli da pronađu mir za tako kratko vreme, u roku od pet nedelja porodica je morala da se suoči i sa šokantnom smrću Mišel. Naša srca su slomljena", napisala je Lia Smith, Mišelina prijateljica, koja se u obkavi zahvalila svim ljudima koji su pokušali da pomognu Mišel.

Iz bolnice u kojoj je preminula rekli su da je uzrok smrti gubitak velike količine krvi, zbog povrede glavne arterije na ruci.

Kurir.rs/Daily Mail/Priredila Milica M. Crnogorac