UŽAS! TINEJDŽERKA PALA SA ŠESTOG SPRATA HOTELA NA IBICI: 19-godišnja Ema posle ludog provoda izašla na balkon sobe i otišla u smrt

Printscreen X, Printscreen Tripadviser

Ema Remzi, 19-godišnja devojka iz Škotske, tragično je nastradala na Ibici kada je pala sa balkona svoje hotelske sobe na šestom spratu!

Kako se navodi u izveštajima, nesrećna devojka je stradala oko 3 sata posle ponoći u utorak 20. avgusta, u Hotelu Vibra Distrikt u resortu San Antonio na Ibici.

Studentkinja treće godine pravnog smera na Univetzitetu Stratklajd u Glazgovu je pre tragičnog pada bila u noćnom klubu sa svojim društvom.

Printscreen X 
foto: Printscreen X

Mediji na Ibici objavili su da su hitna pomoć, lokalna policija i španska civilna garda pozvani u hotel, ali bolničari nisu mogli da spasu devojku, koja je proglašena mrtvom na licu mesta.

Shutterstock, Printscreen Tripadviser 
Ema Remzi je pala sa šestog sprata hotela Vibra District foto: Printscreen Tripadviser, Shutterstock

Nakon što je informacija o njenoj smrti zvanično potvrđena oglasili su se Emini prijatelji, kao i Univerzitet.

„Ema je bila veoma voljen član naše studentske zajednice i mi smo šokirani i tužni zbog njene smrti. Svi na univerzitetu izražavaju najdublje saučešće Emminoj porodici i svima koji su pogođeni ovim užasnim incidentom", saopšteno je sa Univetziteta Stratklajd.

Kolet Votson, direktorka Osnovne škole Sveti Marko u Hamiltonu, takođe je odala počast svojoj bivšoj učenici.

„Ema je bila ljupka devojka, brižna i pažljiva, a mnogi od nastavnog osoblja imaju zaista lepa sećanja na vreme koje je provela sa nama. Ovo je užasno tužna vest, a naše misli, molitve su sa Eminom porodicom i prijateljima", rekla je Votsonova.

Oglasio se i Forin ofis, iz kog je poručeno da su "u kontaktu sa lokalnim vlastima".

Kurir.rs/The Telegraph/Priredila Milica CG

Bonus video:

This browser does not support the video element.

VELIKA VEROVATNOĆA DA JE ĆERKA KOJA SE SUMNJIČI ZA UBISTVO MAJKE IZVRŠILA SAMOUBISTVO! Komšinica sumnja da je ona počinila zločin  kurir televizija