TRAMP PONOVO NA METI ATENTATORA? Sumnjalo se da je pronađen eksploziv, policija negirala

Do nove uzbune došlo je samo par dana nakon što je osumnjičeni uhapšen zbog pokušaja atentata na Trampa na njegovom golf klubu na Floridi

AP/Evan Vucci

Policija je pronašla eksploziv u automobilu u blizini mesta na kojem će Donald Tramp večeras održati miting na Long Ajlendu, prenosi Daily mail.

Do nove uzbune došlo je samo par dana nakon što je osumnjičeni uhapšen zbog pokušaja atentata na Trampa na njegovom golf klubu na Floridi.

Vozač je navodno posle toga pobegao u šumu.

„Niko nije video da li ima nešto kod sebe, samo su ga videli kako beži. Mnogo automobila sada parkira, samo parkiraju na travi. Čak i u parku Ajzenhauer, oni samo parkiraju tamo“, rekao je izvor.

Očekuje se da će hiljade pristalica doći na Long Ajlend.

AP Gene J Puskar 

Već se okupila velika masa i mnogi su kampovali preko noći da bi dobili dobra mesta u zatvorenoj areni.

Pristalice su obučene u Trampovu opremu i mašu velikim zastavama.

Policija je saopštila da nema opasnosti na mestu gde večeras treba da se održi miting bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa na Long Ajlendu.

Portparol policijske uprave okruga Nasau potvrdio je da je postajala "sumnjiva situacija" uoči Trampovog govora, ali da nema potvrde izveštaja da je pronađena eksplozivna naprava.

Kurir.rs/Daily mail/Preneo: P. P. 

Bonus video:

This browser does not support the video element.

DA LI POSTOJI POVEZANOST DVOJICE ATENTATORA KOJI SU POKUŠALI DA SMAKNU TRAMPA? Stručnjaci odgonetnuli: Ovo su detalji oba napada  Kurir televizija