Čovek je poslednjim snagama povukao magarca za uši koji ga je konačno pustio, a teško povređeni penzioner je uspeo da pobegne

VAJTENSFELD - Jednog penzionera (73) sedamdesetrogodišnjaka umalo nije ubio magarac.

Čovek je zakup uzeo jednu livadu i na njoj napasao četiri krave i magarca. On u petak hteo da im donese još malo sveže tave. Međutim nije ni slutio da će jedva izvući živu glavu sa pašnjaka.Čim je kročio na livadu magarac je potrčao ka njemu.

"Životinja se zatrčala i udarila penzionera oborivši ga na zemlju", kaže policijski inspektor Evald Šlovak (Ewald Schlowak).Međutim to je tek bio početak horora koji je preživeo ovaj penzioner. Magarac je krenuo da ga ujeda za noge i ruke, a nesrećni čovek je bezuspešno pukušavao da se odbrani. U jednom momentu pobesnela životinja ugrizla ga je za uho i umalo mu ga nije otkinuo.

Čovek je tada poslednjim snagama zgrabio i povukao magarca za uši i on ga je konačno pustio. Teško povređeni penzioner uspeo je tada da pobegne i odmah pozove hitnu pomoć, koja je ubrzo stigla i čoveka prevezla u bolnicu gde je zbog teških povreda zadržan na lečenju.

Dan ranije čoveka je u donjoj Austriji dok je šetao sa psima pored reke napao dabar i ujeo za nogu.