Spanać sa slaninom
Sastojci
- 1 pakovanje zaleđenog spanaća
- 100 g isečene mesnate slanine
- šolja sitnog sira
- 2 jajeta
- trećina šolje mleka
- 1 mala glavica crnog luka, isečena na kockice
- 2 kašike putera
- 1 kašika svežeg, iseckanog peršuna
- so, biber
Priprema
Spanać obariti, ocediti, pa ga malo izdinstati na zagrejanom puteru (dva-tri minuta).
U međuvremenu umutiti jaja, pa dodati preostale sastojke. Pomešati ih sa spanaćem, sipati u vatrostalnu posudu ili tepsiju, poklopiti (ili prekriti folijom), staviti u rernu zagrejanu na 170 stepeni i peći oko 30 minuta.
Restoran Redakcija l Vlajkovićeva 8
011/321-48-45 l šef kuhinje Pavle Sretkovič
PREDSEDNIK VUČIĆ SA PREDSEDNICOM SAVETA ZA DUALNO OBRAZOVANJA ŠVAJCARSKE: Ključna uloga u smanjenju stope nezaposlenosti