Pohovane paprike
Sastojci
- crvene paprike roge
- brašno
- jaja
- so
- feta ili sitan sir
Priprema
Mesnate paprike prvo ispeći, oljuštiti, očistiti, posoliti i ostaviti da malo odstoje. Svaku papriku uvaljati u brašno, pa u dobro umućeno jaje i pržiti u vrelom ulju dok ne porumeni.
Po želji, pre nego što uvaljate u brašno i jaja, paprike možete napuniti sitnim sirom ili fetom (u sitan sir bi trebalo dodati jaje) ili nekim namazom po želji. U sir, po ukusu, dodajte prstohvat bosiljka ili susama.
Jelo servirati samo ili kao prilog uz prženo meso.
Restoran Redakcija Vlajkovićeva 8 l 011/321-48-45
šef kuhinje Pavle Sretkovič
"INTERES ZA VRAĆANJE U SRBIJU SVE VEĆI" Predsednik Vučić: Oko Božića plan za povratak ljudi iz dijaspore