Piletina s blitvom
♦ 500 g pilećeg filea
♦ 100 g kačkavalja
♦ 100 g šunke
♦ 200 g blitve
♦ biber, so
♦ ulje
♦ 1 dl neutralne pavlake
♦ kajmak
Priprema
Blitvu oprati, očistiti od drškica, iseckati i pržiti na ulju oko pet minuta. Pileći file iseći na četiri dela i dobro ga izlupati. Na polovinu šnicle staviti tanko isečen kačkavalj, blitvu i šunku. Začiniti i preklopiti drugom polovinom. Pržiti na malo ulja oko 15 minuta. U drugoj posudi izmešati mladi kajmak s pavlakom i kratko prodinstati. Punjene šnicle iseći na pola. Servirati uz grilovano povrće i preliti sosom.
"BORIĆU SE DA NIKADA NE DOĐU NA VLAST JER BI RAZORILI ZEMLJU" Vučić: Uveren sam u ispravnost politike koju vodim!