Torta s medom i orasima
Kore
♦ 250 g meda
♦ 150 ml piva
♦ kašičica sode bikarbone
♦ 250 g brašna
♦ malo limunovog soka
Fil
♦ 200 g šećera
♦ 250 g mlevenih oraha
♦ ekstrakt ruma
♦ kesica vanilinog šećera
Priprema
Umutiti med i sodu bikarbonu, dodati brašno i sve dobro izmešati dodajući pivo. Od ove mase napraviti testo i podeliti ga na četiri dela. Od njih napraviti četiri kore veličine tepsije i peći na umerenoj temperaturi. Za fil ušpinovati šećer i malo vode, dodati mlevene orahe, vanilin šećer, ekstrakt ruma i sve dobro izmešati. Onda filovati kore, prethodno poprskane limunovim sokom. Tortu premazati filom sa svih strana i posuti orasima.
"BORIĆU SE DA NIKADA NE DOĐU NA VLAST JER BI RAZORILI ZEMLJU" Vučić: Uveren sam u ispravnost politike koju vodim!