Sastojci:
- 8 jaja
- 650 g šećera
- 20 kašika brašna
- 2 kašike kakaoa
- 8 kašika tople vode
- 500 ml mleka
- 1 vanilin-šećer
- 250 g margarina

Priprema:
Dobro umutiti jaja sa 400 grama šećera, pa dodati 14 kašika brašna, kakao i toplu vodu. Mutiti dok se ne dobije jednolična smesa, pa peći koru na 200 stepeni u četvrtastom podmazanom plehu koji je posut brašnom.
Za fil zagrejati mleko i dodati 250 grama šećera, pa u malo mleka razmutiti šest kašika brašna i vanilin-šećer.
Od ove smese skuvati puding, pa u ohlađenu masu dodati umućen margarin.
Malom čašom vaditi kružiće od kore, svaki iseći napola i filovati unutra i spolja, sa strane ih uvaljati u kokosovo brašno, a odozgo premazati rastopljenom čokoladom.