Špagete s piletinom i bukovačom
Sastojci
♦ 250 g špageta
♦ 300 g bukovače
♦ 200 g pilećeg belog
♦ 1 glavica crnog luka
♦ 3 čena belog luka
♦ 200 g pavlake za kuvanje
♦ 50 g maslaca
♦ 60 g parmezana
♦ so, biber
♦ origano
♦ malo bosiljka
Priprema
Špagete skuvati u slanoj i pouljenoj vodi i ocediti. Na maslacu upržiti sitno iseckan crni i beli luk, dodati bukovače isečene na tanke trake, posoliti, dodati origano, pa dinstati oko 15 minuta. U to dodati na kockice iseckanu piletinu, koju prethodno treba kratko propržiti na malo ulja. Dodati pavlaku, promešati, posuti bosiljkom i biberom. U smesu dodati špagete, promešati, pa skloniti s vatre. Služiti posuto parmezanom.
"INTERES ZA VRAĆANJE U SRBIJU SVE VEĆI" Predsednik Vučić: Oko Božića plan za povratak ljudi iz dijaspore