Musaka s pečurkama
Sastojci
♦ 500 g pečuraka
♦ 400 g pilećeg belog mesa
♦ 200 g pančete
♦ 200 g kačkavalja
♦ 1 pavlaka za kuvanje
♦ 2 jajeta
♦ aleva paprika
♦ biber, so
♦ biozačin
♦ peršun
♦ 1 glavica crnog luka
Priprema
Pečurke krupno iseckati i propržiti na ulju u kome je ispržen sitno iseckan luk. Začiniti po ukusu. U vatrostalnu posudu staviti 250 g pečuraka, preko njih rasporediti 100g pančete, preko slanine rasporediti tanko rezano pileće belo meso (koje prethodno može da se kratko preprži u tiganju), i na kraju posuti rendanim kačkavaljem. Ceo postupak ponoviti još jednom. U posebnoj činiji umutiti 2 jajeta s pavlakom, začiniti biozačinom i peršunom i time zaliti musaku.
Jelo peći na umerenoj temperaturi oko 30 minuta, a zatim povisiti temperaturu i držati još 15 minuta.
"SRBIJU I NJEN RAZVOJ NE SMEMO DA ZAUSTAVIMO" Oglasio se Vučić i poslao snažnu poruku: "Daću sve od sebe u naredne dve godine..." (VIDEO)