Brza torta od čokolade i krem-bananica
Sastojci: 250 g keksa, 10 krem-bananica, 1/2 l mleka, 2 pudinga od čokolade, 6 kašika šećera, nekoliko keksa za podlogu, 100 g šlaga, 1/2 margarina
Priprema: Krupnije izlomite keks i krem-bananice i stavite ih u posudu. Skuvajte puding po uputstvu s kesice sa šećerom u mleku. U vruć puding stavite margarin i čokoladu i mešajte dok se potpuno ne istope. Zatim masu mutite mikserom dok ne postane penasta.
Izmućen puding sipajte u posudu s keksom i krem-bananicama i sve dobro izmešajte.
Po dnu okruglog kalupa koji ima prsten poređajte keks (ili ispecite patišpanj od tri jajeta) i odozgo sipajte fil.
Kad se torta skroz ohladi, skinite prsten, premažite je šlagom i dekorišite po želji.
PREDSEDNIK VUČIĆ RAZGOVARAO SA ANTONIOM KOŠTOM: Zahvalnost na podršci evropskom putu Srbije, tema bilo i otvaranje Klastera 3