Piletinu iseći na krupnije kocke, prodinstati na ulju, pa joj dodati samleven slan kikiriki

Sastojci:

♦ 1 čaša integralnog pirinča
♦ 2-3 čena belog luka
♦ 1 crvena paprika babura
♦ 1 zelena paprika babura
♦ 1 čaša jogurta
♦ 2 šoljice kukuruza
♦ 2 šargarepe
♦ 2 komada pilećih grudi
♦ 2 kašike soja sosa
♦ kikiriki


Priprema:
Piletinu iseći na krupnije kocke, prodinstati na ulju, pa joj dodati samleven slan kikiriki. Pred kraj dinstanja umešati jogurt. Paprike i šargarepu iseći na trake, a beli luk sitno iseckati. U posebnoj činiji skuvati pirinač, nakon dvadesetak minuta dodati mu kukuruz, iseckane paprike, šargarepu i beli luk. Neposredno pre nego što jelo bude gotovo, sipati i soja-sos. Piletinu servirajte preko pirinča ili, po želji, sve sastojke možete promešati.