Patišpanj kolač i sutlijaš s kokosom
Sastojci: 10 jaja, 10 kašika šećera ,10 kašika brašna, kora od jednog neprskanog limuna, kora od jedne neprskane pomorandže
Priprema: U dubokoj posudi umutite sastojke, a poslednje dodajte rendane korice agruma.Testo je spremno za pečenje kad u njega stavite varjaču, a ona ostane da stoji.Sipajte ga u kalupe za mafine ili običan podmazan i brašnom posut pleh i pecite na 180 stepeni oko 30 minuta. Kolač po želji pospite šećerom u prahu.
Sastojci: 1 šolja pirinča, 3 šoljice mleka, 2 pune kašike kokosa, 1 puna kašika meda, prstohvat soli, 1 vanilin-šećer
Priprema: Staviti pirinač u mleko zajedno s vanilin-šećerom i kuvajte na laganoj vatri dok se pirinač ne skuva i masa ne postane gusta. Na pola kuvanja dodajte kokos, a na kraju zasladite medom. Servirajte sa ukuvanim voćem po želji (maline, šumsko voće...), koje možete malo i da zasladite.
"INTERES ZA VRAĆANJE U SRBIJU SVE VEĆI" Predsednik Vučić: Oko Božića plan za povratak ljudi iz dijaspore