Pileća džigerica u slanini na rižotu
Sastojci
- 400 g pileće džigerice
- 200 g slanine pančete
- 100 g pirinča dugog zrna
- 1 kocka za supu
- 50 g maslaca
- 100 g čeri paradajza
- 50 ml ulja
- 100 g crvenog luka
- 1 vezica peršuna
PRIPREMA
1. Na vrućem ulju propržite crveni luk, dodajte pirinač i zalijte vodom u koju ste dodali kocku za supu.
2. U tanko isečene listove pančete zamotajte džigericu, nabodite na štapiće za ražnjiće i pržite u velikom titganju. Čeri paradajz operite i isecite na četvrtine.
3. Kad je pirinač pri kraju kuvanja, u njega dodajte čeri paradajz, začinite još malo, dodajte nekoliko kockica maslaca i seckani peršunov list. Lagano promešajte i poslužite rižoto kao podlogu za ražnjiće.
"S PREDSTAVNICIMA KOMPANIJE ZIĐIN O DALJOJ SARADNJI" Vučić posle sastanka: Posebno smo se osvrnuli na ekonomski značaj projekata i otvaranje novih radnih mesta