Kasato torta
PRIPREMA
1 Mleko, margarin, čokoladu, vanilin šećer i šećer staviti u šerpu i na šporet da provri. Mešajte često. Dobijenu masu sipati u činiju sa keksom koji je prepolovljen. Dodati i iseckane bananice, seckane žele bombone i seckane orahe i sve dobro sjediniti.
2 Dobijenu masu staviti u kalup, poravnati je i ostaviti da se prvo prohladi napolju, pa zatim nekoliko sati u frižideru. Na hladan kolač možete staviti šlag ili ga samo posuti orasima ili rendanom čokoladom.
SASTOJCI
100 g čokolade za kuvanje
100 g mlečne čokolade
1 kg plazma ili pti ber keksa
250 g šećera
125 g margarina
250 g žele bombona
200 g seckanih oraha
1 l mleka
10 čokoladnih bananica
SUTRA U 13.30: Predsednik Vučić sa predsednicom Državnog zbora Slovenije Klakočar Zupančič