Lek za želudac nakon praznika
Sastojci
♦ 4 jabuke
♦ sok od 2 limuna
♦ malo cimeta
♦ 2 kašike meda
♦ dve kašičice rendanog korena đumbira
♦ 2 šake naseckanih badema
Priprema
Operite i oljuštite jabuke, očistite ih od koštica i isecite na kriške, narendajte đumbir na najsitnijem rendetu i iscedite dva limuna. Sve ostale sastojke, osim badema, pomešajte u blenderu i dobro ih izmiksajte da se pretvore u kašu a nakon toga ih sipajte u posudice u kojima želite da ih poslužite. Pospite izmrvljenim bademima i, po želji, odozgo stavite još malo cimeta. Celu činijicu pojedite pre spavanja ili odmah nakon buđenja.
PREDSEDNIK VUČIĆ SA PREDSEDNICOM SAVETA ZA DUALNO OBRAZOVANJA ŠVAJCARSKE: Ključna uloga u smanjenju stope nezaposlenosti