Krmenadle u saftu
Sastojci:
♦ 1,2 kg svinjskih krmenadli s kostima
♦ 2 dl vode
♦ 1 dl ulja
♦ malo belog vina
♦ crni i beli biber, so
♦ malo aleve paprika
Priprema:
Krmenadle posolite i pobiberite. Potom ih poređajte u veću pliću šerpu s poklopcem da sve lepo stanu i da ne budu jedna preko druge. Prelijte ih vodom, uljem, dodajte malo belog vina i odozgo svaku pospite s malo aleve paprike. Poklopite i na laganoj vatri kuvajte oko 45 minuta (treba da budu meke i sočne). Kada sva tečnost ispari, zapecite ih na jačoj vatri, na ovaj način meso će dobiti bolji ukus.
NA ISTOM ZADATKU Vučić ih uċutkao rezultatima, pa potegli ljubitelje stranih para CRTU da vređa! Vlast nazvali ološem i udaraju najniže - NA PREDSEDNIKOVOG SINA