Biftek punjen sirom
Sastojci
♦ 200 g bifteka
♦ 50 g kačkavalja
♦ 30 g smokija s kikirikijem
♦ 200 ml pavlake za kuvanje
♦ so, biber
Priprema
Biftek napuniti sirom, zarolati ga, posoliti i pobiberiti. Filovan i začinjen biftek pržiti u tiganju, na puteru. Kada je dopola pržen, izvaditi ga iz tiganja i iseći na kolutove, pa ga opet vratiti u tiganj i još malo propržiti. U drugom tiganju napraviti sos od neutralne pavlake i grubo izmrvljenog smokija (po želji malo i posolite). U tanjir prvo sipati sos, a preko njega poređati kolutiće bifteka. Po želji jelo ukrasiti sa malo narendanog sira.
"NE PREPORUČUJE SE OPOZICIONIM PRVACIMA SA SLABIJIM SRCEM" Pogledajte četvrtih 100 od 1000 velikih stvari koje su urađene zalaganjem predsednika Vučića