SRCE DA PUKNE, OVAKO SE MUP OPROSTIO OD STRADALOG POLICAJCA MIODRAGA: "Besprekoran u izvršavanju zadataka do ZADNJEG DANA..."
Foto: Privatna arhiva

SRCE DA PUKNE, OVAKO SE MUP OPROSTIO OD STRADALOG POLICAJCA MIODRAGA: "Besprekoran u izvršavanju zadataka do ZADNJEG DANA..."

Bosna i Hercegovina -

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske oprostilo se putem društvenih mreža od policajca Miodraga Savića (27), koji je pre dva dana tragično stradao na dužnosti.

U objavi se navodi da je Savić poginuo prilikom izvršavanja poslova i zadataka.

- Posao policajca nikada nije jednostavan i lak, jer izlazak na bilo koju intervenciju u cilju očuvanja javne bezbjednosti može završiti tragedijom. Nažalost, tako je bilo i juče, kada je prilikom izvršavanja poslova i zadataka u saobraćajnoj nezgodi u Banjaluci smrtno stradao naš policijski službenik Miodrag Savić. Miodrag nije stigao da dočeka svoj 27. rođendan, koji je 29. avgusta - piše u objavi MUP-a Republike Srpske.

U objavi na Instagramu se navodi da je Miodrag Savić sa 21 godinu upisao Policijsku akademiju MUP Republike Srpske, nakon čega je u junu 2019. godine počeo da radi kao policajac u Policijskoj stanici Lazarevo.

- Precizan, odgovoran i besprekoran u izvršavanju poverenih mu zadataka, bio je do zadnjeg dana. Ponosno je nosio i držao do plave uniforme i u tome mu niko nije mogao naći mane. Živeo je punim plućima, u srcu čuvajući ljubav za porodicu, prijatelje i automobile koje je strasno volio - naveli su u emotivnoj poruci.

Iza njega su ostali majka Radmila, otac Dragan i sestre, kojima je MUP uputio saučešće.

-Od našeg kolege Miodraga oprostićemo se sutra opelom koje će biti održano u 12.00 časova u crkvi Rođenja Presvete Bogorodice, nakon čega će biti sahranjen na lokalnom groblju u banjalučkom naselju Kuljani. Slava mu! -saopšteno je iz MUP-a Republike Srpske.

Kurir.rs/Preneo: D. P.

Bonus video:

02:26

PRIPADNICI MUP REAGOVALI VIŠE OD 235 PUTA Kocić iz Sektora za vanredne situacije MUP: Ovo je naša dužnost i obaveza (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track