GORAN ISKASAPIO SUPRUGU, PA OTIŠAO NA KAFU SA NJENIM BRATOM! Monstruozni ubica pokušao da zataška zločin: Isplivali UŽASNI DETALJI
Foto: facebook

JEZIVO

GORAN ISKASAPIO SUPRUGU, PA OTIŠAO NA KAFU SA NJENIM BRATOM! Monstruozni ubica pokušao da zataška zločin: Isplivali UŽASNI DETALJI

Bosna i Hercegovina -

Goran Ravlić, koji je s majkom Leđibom Ravlić svirepo ubio svoju suprugu Nerminu, 22. maja 2019., pravosnažno je osuđen na Opštinskom krivičnom sudu u Zagrebu zbog krivičnih dela teška telesna povreda i pretnja.

Ubistvo Nermine Ravlić predstavlja nezapamćenu surovost izvršilaca u poslednje vreme u Kantonu Sarajevo, kao i u Bosni i Hercegovini.

Sve negirao

Suprug Goran i svekrva Leđiba su pre nekoliko dana zverski ubili Nerminu u stanu u Kolodvorskoj 13 na Pofalićima, a zatim planirali "na izuzetno okrutan način njeno telo da iseku, spakuju i iznesu iz stana“.

"Avaz“ donosi izjavu ubice Gorana Ravlića koju je dao u Tužilaštvu 30. juna ove godine. On je uhapšen 29. juna na Stupu u 1:25 sati, dok se kretao ulicom Kurta Šorka. Pre toga, njegova majka je tvrdila da želi da se ubije.

U iskazu Tužilaštvu KS Ravlić je negirao da je ubio suprugu. On je, a što je naveo u zapisniku, uz prisustvo advokata, za to optužio svoju majku Leđibu.

U svojoj odbrani je istakao da je lečen od šizofrenije, da je koristio terapiju, ali da je sa "suprugom Nerminom imao skladan odnos“.

Ravlić je tužiteljki rekao da njegova "majka Leđiba nije odobravala njihovu vezu".

Ravlić, iako dokazi govore suprotno, izjavio je da nije učestvovao u uklanjanju tragova kupovinom predmeta (sekire, testere, seta noževa, mašine za mlevenje mesa, plastičnih odela, patrona amonijaka...)

U konačnici, kako je rekao tužiteljki, "kaje se što se to dogodilo zbog njegove majke Leđibe“.

Ispadi ljubomore

Svedočenje brata ubijene Nermine Ravlić, rođene Krajina, govori nešto sasvim drugo. Nerminin brat je u izjavi datoj 29. juna u MUP-u KS kazao da je Goran u nekoliko navrata govorio da je proveravao Nerminin telefon, pozive i društvene mreže, i da mu je izgledalo da Goran ima ispade ljubomore i da želi da je kontroliše.

Prema izjavi Nermininog brata, 25. juna sreo se s Goranom u jednom ugostiteljskom objektu u Sokolović-Koloniji, te mu je Goran rekao da je Nermina otišla s Leđibom u Bijeljinu, da obiđu majčino imanje.

Goran je bio s rođakom Latifom Jašarevićem i delovao je zbunjeno, navodeći da Nermina preti njemu i njegovoj majci. Ova izjava za Nerminog brata bila je začuđujuća i nemoguća, jer je njegova sestra bila blage naravi i nikada se nije tako ponašala.

Nerminin brat je rekao policiji kako smatra da je njegova sestra već tada bila mrtva, a da su Goran i Latif došli da provere da li je on možda nešto znao o tome.

Dženaza nastradaloj Nermini Ravlić juče je obavljena ispred Centralne džamije u Sokolović-Koloniji, a ukopana je na mezarju Kovači - Hrasnica.

Telefon stalno ugašen

Nermina je dva meseca nakon udaje za Gorana obrisala svoj Fejsbuk profil, te ju je njen brat teško mogao dobiti na telefon koji joj je većinu vremena bio ugašen.

Nerminin brat smatra da joj je Goran zabranio korišćenje društvenih mreža i telefona zbog ljubomore. U poslednja dva meseca se nije čuo sa sestrom.

Nerminu su danima izgladnjivali, čupali i šišali joj kosu i nanosili teške povrede, u vidu teških lomova ekstremiteta, tupim udarcima u predjelu glave i drugih delova tela.

(Kurir.rs/Avaz/Preneo: A.N.)

Bonus video:

01:42

KURIR NA MESTU STRAVIČNOG ZLOČINA NADOMAK BEOČINA! Imao zabranu prilaska bivšoj ženi i tašti pre nego što ih je ISKASAPIO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja