DRAMA U SARAJEVU! Prolaznici uočili dete na PROZORU NA 6. SPRATU: Nakon što je policija stigla, majci STAVLJENE LISICE NA RUKE
Ilustracija, Foto: Shutterstock

DRAMA U SARAJEVU! Prolaznici uočili dete na PROZORU NA 6. SPRATU: Nakon što je policija stigla, majci STAVLJENE LISICE NA RUKE

Bosna i Hercegovina -

Prava drama odvijala se juče u sarajevskom naselju Grbavica kada je dete od dve godine primećeno da stoji na spoljnom delu prozora na šestom spratu stambene zgrade. Zahvaljujući brzoj reakciji policije MUP-a KS i vatrogascima sprečena je tragedija.

Kako su za portal „Avaza“ kazali sinoć je uhapšena jedna osoba zbog krivičnog dela zapuštanje deteta ili zlostavljanja deteta/maloletnika iz člana 219.

- Nešto pre 19 sati pripadnici Policijske stanice Novo Sarajevo zaprimili su poziv da je uočeno maloletno dete na prozoru šestog sprata zgrade u naselju Grbavica. Policajci su odmah s vatrogascima izašli na teren. Vrata je morao otvoriti vatrogasac jer s druge strane nije bilo odgovora nakon kucanja – kazali su iz MUP-a KS.

Dodali su kako prilikom ulaska u stan osim dvoje maloletne dece nisu zatekli nikoga više. Deca su, ističu, ostavljena bez nadzora.

- Jedan od vatrogasaca dečaka je s prozora sigurno sklonio. Decu je preuzeo Centar za socijalni rad – naveli su iz MUP-a KS.

Kako saznaje "Avaz", uhapšena osoba je majka dece, koja je stigla tek oko 21 sat.

Kurir.rs/Avaz

Bonus video:

00:55

Muškarac visi sa devetog sprata na Novom Beogradu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track