SANSKI MOST - U Sanskom Mostu jutros se dogodila pucnjava u prostorijama tamošnje Gimnazije.

Tri osobe su ubijene, dok je jedna teško ranjena u jutrošnjoj pucnjavi u Gimnaziji, potvrđeno je u MUP-u Unsko-sanskog Kantona.

Naime, Adnan Beganović, portparol MUP-a USK za banjalučku ATV kaže da je policiji u 10.15 časova prijavljeno da je u školi došlo do upotrebe vatrenog oružja.

Kako se nezvanično saznaje, navodno je pomoćni radnik u toj školi ušao sa oružjem, te je otvorio vatru na profesore koji su u tom trenutku imali sastanak.

”Prema dosadašnjim informacijama tri osobe su smrtno stradale, dok je jedna zadobila telesne povrede i u toku je njegov transport u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske”, rekao je Beganović.

On kaže da detalji pucnjave zasada nisu poznati, te da se na terenu nalaze brojne policijske ekipe. ”Više informacija biće poznato tokom dana”, rekao je Beganović.

Prema nezvaničnim informacijama ubijeni su profesori škole na koje je najverovatnije pucao pomoćni radnik, koji je i sam ranjen i na putu je za bolnicu.

Zasad nije poznato kako je radnik ranjen i da li je sam sebi naneo povrede.

Kurir.rs/ATVBL

Bonus video:

kurir televizija PUCNJAVA USRED BELA DANA U PUNOM TRŽNOM CENTRU! Dva mladića ranjena, lekari nisu optimisti! Makedonija postala AUTO-PUT DROGE?!