On je bio jedan od boljih, bio je vernik, nikom nije učinio ništa nažao do sada, ne znam šta bi rekao. Ne znam šta mu se desilo, u velikom sam šoku. Znam da je bio uredan, a šta se dešavalo ne znam, rekao je brat domara koji je juče počinio trostruko ubistvo u Sanskom Mostu.

Domar Mehmed Vukalić došao je u sredu ujutro u školu s oružjem i ubio direktora Gimnazije Nijaza Halilovića, sekretaricu Nisvetu Kljunić i profesorku engleskog jezika Gordanu Midžan.

Novinari su stupili u kontakt s njegovim bratom, koji takođe živi u Sanskom Mostu.

1724245118-bihsanskimostpucnjavafotoprintskrin-3.jpg
Printscreen/Video Plus 
foto: Printscreen/Video Plus

„Da. Tačno je da je reč o mom bratu. Ne znam ništa o tome. Doručkovao sam na balkonu i čuo sam isto šta ste i vi čuli. Zgrožen sam. U zadnje vreme se nismo ni družili, ne znam šta se s njim dešavalo. Ne znam šta mu se dešavalo u školi, to pitajte njih ili nekoga ko je s njim radio“, rekao je za 24sata brat domara koji je počinio ovaj monstruozni zločin.

sanski-most-2.jpg
X printscreen 
foto: X printscreen

Nakon toga je pokušao sebi osuzeti život, ali preživeo je. Trenutno se nalazi u Klinici za anesteziju i intenzivno lečenje UKC-a Republike Srpske, gde je prethodno operisan.

Nijaz Halilović, direktor Gimnazije Sanski Most, bio je i kandidat za novi mandat na predstojećim lokalnim izborima u Sanskom Mostu, a koji bi trebali biti održani u oktobru ove godine. Među ubijenima je i profesorka engleskog jezika Gordana Midžan od koje se na društvenim mrežama opraštaju brojni učenici.

7.jpg
Facebook 
foto: Facebook

Policijska traka ispred Gimnazije danas je uklonjena, a ispred ulaza u ostavljeno je cveće u znak pomena na ubijene u masakru.

Kurir.rs/ATV/Prenela Milica CG

Bonus video:

Kurir televizija ŠOK SVEDOČENJE BRATA DOMARA-UBICE! Dukić otkriva najnovije informacije sa terena: Ovo je mogući razlog masakra u gimnaziji