TRODNEVNA ŽALOST ZBOG MASAKRA: Sanski Most zavijen u crno nakon trostrukog ubistva, napadač operisan i u stabilnom stanju
Foto: Printscreen/Video Plus

TRODNEVNA ŽALOST ZBOG MASAKRA: Sanski Most zavijen u crno nakon trostrukog ubistva, napadač operisan i u stabilnom stanju

Bosna i Hercegovina -

Trodnevna žalost proglašena je danas na području Opštine Sanski Most, odlučeno je na sednici Opštinskog veća povodom tragičnog događaja koji se dogodio juče u objektu Gimnazije u ovom gradu.

Takođe, doneta je i odluka da se sutra u 11 sati u prostoru gradskog bioskopa održi komemorativna sednica u znak sećanja na ubijene. Očekuje se da posle ove odluke i Vlada Unsko-sanskog kantona proglasi trodnevnu žalost na području čitavog kantona.

Sanski Most, ubistvo, Gimnazija
foto: Printscreen/Video Plus

Nakon što je danas obavljena obdukcija u Kantonalnoj bolnici u Bihaću, tela žrtava biće vraćena porodicama.

Podsećamo da su u pucnjavi koja se juče u jutarnjim satima dogodila u objektu Gimnazije u Sanskom Mostu, ubijeni direktor ove obrazovne ustanove, Nijaz Halilović, sekretarica Nisveta Kljunić i profesorka engleskog jezika, Gordana Midžan.

Sanski Most, ubistvo, Gimnazija, Mehmed Vukalić, domar
foto: AP Edvin Zulic, Privatna arhiva

Njih je iz automatske puške ubio Mehemed Vukalić, domar, a zatim je pokušao počiniti samoubistvo tako što je sebi pucao u grudi. On je prebačen na UKC Republike Srpske, gde je operisan i njegovo zdravstveno stanje je stabilno.

Kurir.rs/Nezavisne/M.CG.

Bonus video:

00:45

Tragedija u u Gimnaziji u Sanskom Mostu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track