BIZARNA NESREĆA KOD BUKOVICE! Mladići sedeli na prikolici PUNOJ ČAMACA, prevrnuli se nasred puta - ZADOBILI TEŠKE POVREDE
Foto: Printscreen/Youtube

BIZARNA NESREĆA KOD BUKOVICE! Mladići sedeli na prikolici PUNOJ ČAMACA, prevrnuli se nasred puta - ZADOBILI TEŠKE POVREDE

Bosna i Hercegovina -

Nakon uviđaja koji je u poslepodnevnim satima obavljen na mestu teške saobraćajne nesreće na putu Borci - Argud u mestu Bukovica utvrđeno je da su dve osobe zadobile teške telesne povrede.

Radi se o 18-godišnjem A.E. i V.Z.(17) iz Konjica koji su se nalazili u čamcu za rafting natovarenom na prikolicu kombija, koja se pod još nerazašnjenim okolnostima prevrnula.

Kako nam je potvrdila dežurna tužiteljica Tužilaštva Hercegovačko-neretvanskog kantona, Područnog ureda Konjic, koja je rukovodila uviđajem, a koji su obavili pripadnici PS Konjic i OKP PU Konjic, policija je prijavu o nesreći dobila u 10.50 sati, kada im je javljeno da je došlo do prevrtanja prikolice na kojoj je bilo više čamaca za rafting te da su dve osobe povređene.

Na lice mesta je odmah upućena policijska patrola i ekipa Hitne pomoći koja je mladiće nakon ukazane prve pomoći prevezla u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar.

Tokom uviđaja je utvrđeno je da je vozilom Mercedes Vito i priključnim vozilom za prevoz čamaca upravljao M.Dž. (60) koji je po naredbi tužiteljke lišen slobode.

Prema njenoj naredbi poduzete su sve neophodne istražne radnje i veštačenja kako bi se utvrdile sve okolnosti ove teške nesreće.

Prema posljednjim informacijama, jedan od mladića je podvrgnut operativnom zahvatu, dok je drugi na dijagnostičkoj obradi.

(Kurir.rs/Dnevni avaz/Preneo: Đ. M.)

Bonus video:

00:08

Nesreća u Mladenovcu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track