DODIKOV HIT ODGOVOR O SEVERINI: Neka Konaković i Severina pevaju jedno drugom "Virujen u te"
Foto: AP Anton Vaganov, Damir Dervisagic

DODIKOV HIT ODGOVOR O SEVERINI: Neka Konaković i Severina pevaju jedno drugom "Virujen u te"

Bosna i Hercegovina -

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik odgovorio je ministru spoljnih poslova u Savetu ministara BiH Elmedinu Konakoviću, koji je ocenio da je hrvatska pevačica Severina zadržana na granici sa Srbijom samo zato što je "govorila istinu o Srebrenici", porukom da bi Konaković i Severina jedno drugom trebalo da pevaju "Virujen u te".

Dodik je za Konakovića rekao da sve više liči na estradnog menadžera, a sve manje na političara i da je komentarom o zadržavanju hrvatske pevačice na granici Srbije, kako je naveo, "pao na niske grane ako je za njega Severina oličenje istine".

Elmedin Konaković
Elmedin Konaković foto: Avaz.ba

"Ako je pevaljka Severina, koja je slavu stekla u Srbiji, za njega etalon moralnosti i oličenje istine, pao je na niske grane. Istina, slični se sličnima raduju", napisao je Dodik na društvenoj mreži Iks.

Razume, kaže Dodik, da je Srbija opsesija za Konakovića i ističe da mu tu ne može pomoći.

Severina, Severina Vučković
foto: ATAImages

"U svom očaju, Dino Konaković bi verovatno stao i na stranu Tompsona, samo zato što je reč o nekome ko seje mržnju protiv Srba. Zato neka Dino i Severina pevaju jedno drugom "Virujen u te", naveo je Dodik u svojoj objavi.

Severina je juče zadržana na granici sa Srbijom oko sat i po vremena, a posle provera dozvoljeno joj je da uđe u zemlju, što su mnogi, pa i ministar iz BiH Elmedin Konaković, iskoristili protiv Srbije i Srba.

On je, naime, na platformi Iks napisao da Srbija javnim ličnostima iz BiH i Hrvatske ograničava kretanje "samo zato što govore istinu o Srebrenici".

Kurir.rs/X/Novosti/Milica CG

Bonus video:

00:59

Dodik, vratite nam Ustav BiH ostacemo, ne vratite li Ustav otici cemo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja