RADOVAN VERIO DEVOJKU NA JAGNJIJADI! Nemica se rasplakala od sreće! (foto)
Ilustracija, Foto: Youtube Printscreen

pala prva VERIDBA NA 7. BIRČANSKOJ JAGNJIJADI

RADOVAN VERIO DEVOJKU NA JAGNJIJADI! Nemica se rasplakala od sreće! (foto)

Bosna i Hercegovina -

Svake godine se u opštini Osmaci uBosni i Hercegovini održava Birčanska jagnjijada za sve gurmane, a uz dobro meso tu su turniri, muzički program, ove godine svira "Nervozni poštar", likovna kolonija, pozorišne predstave... Ima za svakoga po nešto, pa zato i ne čudi što je jedan Radovan odlučio da baš ovde dovede svoju devojku iz Nemačke.

Lisa iz Hesena obrela se na jedinstvenoj manifestacija koja je poznata po dobrom jagnjećem pečenju, ali će za nju to ipak ostati upamćeno kao mesto gde se verila!

Na slici koja je podeljena na zvaničnoj Fejsbuk strani vidi se kako je Radovan kleknuo i izvadio kutijicu sa vereničkim prstenom i pitao Lisu hoće li da postane njegova žena.

Devojku su odmah savladale emocije pa se rasplakala, ali ne zato što je zaprošena na Jagnjijadi, nego od sreće! Odmah je pristala, pa su brzo posle prosidbe i ona i njen budući muž promenili statuse i potvrdili da su vereni.

Čestitke su odmah počele da pristižu uz lepe želje: "Čestitam Klisarići, svadba u najavi, radujem se", "Svu sreću sveta vam želim", "Srećno", pišu im ljudi, a ima i onih koji su se našalili na njihov račun.

Radovan se odmah javio i svima zahvalio.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track