NADROGIRAO SE PA METALNOM ŠIPKOM I BETONSKIM BLOKOM UBIO STARICU Detalji stravičnog ubistva kod Gradačca, i decu hteo da napadne
Foto: Printscreen Facebook

JEZIVO

NADROGIRAO SE PA METALNOM ŠIPKOM I BETONSKIM BLOKOM UBIO STARICU Detalji stravičnog ubistva kod Gradačca, i decu hteo da napadne

Bosna i Hercegovina -

Javnost u BiH se nije oporavila ni od trostrukog ubistva u Sanskom Mostu, a BiH je pogodila nova tragedija - brutalno ubistvo u Gradačcu, gradu koji je važio za mirno mesto.

Mehmed Selimović (33) je u mestu Požarike kod Gradačca metalnom šipkom i betonskim blokom ubio nedužnu i bespomoćnu staricu Hazimu H. Osmanhafizović (74). Navodno je pre toga konzumirao narkotike.

"Stradala žena je identifikovana kao H.H. (1950) iz Požarike, Gradačac. Zbog postojanja osnova sumnji da je počinio krivično delo Ubistvo, oduzeta je sloboda licu M.S. (1991) iz Zelinje, Gradačac", rekla je Adnana Sprečić, portparol MUP-a TK.

Mehmed Selimović, Gradačac
foto: PrintscreenF/Facebook

Mehmed Selimović je poznat na području Gradačca. Reč je o muškarcu za kojeg policija zna da uživa u narkoticima i koji ima psihičke probleme.

"Na ulici se čula galama, a nedugo nakon toga čuli smo policijske sirene. Posle smo saznali da se taj Selimović svađao s nekim na ulici, na toj raskrsnici, i da je u tom trenutku nesrećna žena prolazila ulicom. On je uzeo šipku i udario je po glavi, a zatim je dohvatio betonski blok i još jednom je udario. Tu na tom mestu se nalazi građevinski materijal", rekli su meštani medijima u BiH.

Osumnjičeni je nakon toga pobegao, ali ubrzo je uhapšen. Muška osoba s kojom je kobne noći Selimović bio u verbalnom sukobu i koja je prisustvovala zločinu, u ovom slučaju biće svedok.

Kurir.rs/Avaz/M.CG

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track