UHAPŠEN DRŽAVLJANIN BIH: U vozilu pored supruge i troje dece, prevozio i 15 kg marihuane
Foto: Uprava Policije MUP Crne Gore

UHAPŠEN DRŽAVLJANIN BIH: U vozilu pored supruge i troje dece, prevozio i 15 kg marihuane

Bosna i Hercegovina -

Granična policija sinoć je u mestu Vraćenovići tokom kontrole vozila danilovgradskih registarskih oznaka pronašla 15 kilograma marihuane. Kako navode iz Uprave policije u vozilu su bili V.V. (39) državljanin Bosne i Hercegovine, koji je uhapšen zbog sumnje da je švercovao drogu, kao i njegova supruga S.V. (35) državljanka Crne Gore sa privremenim boravkom u Bosni i Hercegovini, i troje dece.

” Sa događajem je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici po čijem je nalogu V.V. lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga”, saopšteno je iz policije.

Takođe, tokom jučerašnjeg dana službenici granične policije su na graničnom prelazu Debeli brijeg, prilikom granične kontrole turskih državljana otkrili falsifikovane isprave.

“Nakon što je sa događajem upoznat tužilac krivična prijava podnijeta je protiv četiri lica zbog sumnje da su izvršili krivično delo falsifikovanje isprava”, saopšteno je iz policije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track