SRBIN RADE JOŠ SAMUJE, ŽENSKO, VELI, U ŽIVOTU NIJE PIPNUO! Kupatilo završio pa digao i kredit! Svi mislili ženi se, kad ono - šok
Foto: Youtube Printscreen/Srećko Stipović

živi u selu sam-samcijat

SRBIN RADE JOŠ SAMUJE, ŽENSKO, VELI, U ŽIVOTU NIJE PIPNUO! Kupatilo završio pa digao i kredit! Svi mislili ženi se, kad ono - šok

Bosna i Hercegovina -

Nikada se nije ženio, niti pipnuo žensko, a sebi je davno zacrtao da će živeti do sedamdesete godine

Sećate se Radeta, Srbina iz Busovače u BiH koji živi u selu sam-samcijat!

Čitav region bez daha je prošle godine čitao o Radetu i njegovoj sudbini a mnoge je i gorko nasmejao kad je na pitanje o ženidbi rekao da njemu ne treba žena nego kupatilo! A problem je bio u tome što nikako nije mogao da nađe majstora da mu i tu prostoriju u kući završi.

1 / 3 Foto: Youtube Printscreen/Srećko Stipović

Međutim, sad je Rade nanovo šokirao javnost. Kad su kamere krenule put njegovog zabačenog sela, svi su mislili da se konačno ženi, da je našao svoju mladu i da starost i smrt neće dočekati sam, posebno što je vazda tvrdio da ne samo da nikada nije imao devojku nego da žensko u životu nije pipnuo.

A Radetu su sada već 63...

Kad su svi pomislili da Rade zove u goste jer se oženio, on je kamere sačekao sa šokantnom vešću - da želi sebi za života da digne nadgrobni spomenik. I to kreditom iz banke koji će naravno vraćati od penzije koju je nasledio od majke.

Majstori već uveliko rade na spomeniku koji ga je izašao, kaže, oko 1.300 maraka a kad bude završen i postavljen ponovo će pozvati kamere da svi vide kako izgleda!

Zasad je pokazao samo porculansku sliku koju će staviti na svoj spomenik.

Veli da je sebi zacrtao da će živeti do sedamdesete, odnosno još jedno osam -devet godina, produžava sebi po malo.

- Preči je spomenik nego žena - veli Rade dok prolazi poljem i komentariše: "Kažu kad žir rodi, biće z......a zima".

Rade priča i da je odustao od ženidbe, a baš je hteo da se ženi... Međutim, zainteresovanih nije bilo mnogo, jer neće gore u samoću, u selo... Javljale se ali onako pa je digao ruke. Posebno kad se čulo da Rade svoju penziju nije zaradio nego nasledio od majke, što znači da potencijalna udovica ne bi dobila ništa!

Zato je rešio da za života sebi digne spomenik, da se, veli, obezbedi a na pitanje kome će ostati kuća i njegova imovina kad umre, kaže nekome će ostati - sestrinoj deci.

Rade je inače vrlo uredan i pedantan što se vidi i kad su mu kamere snimile kuhinju i dnevnu sobu.

Inače, Rade Milinović svoju samoću preko leta prekraćuje čuvanjem 11 krava jednog stočara iz susednog sela...

Kurir.rs/Youtube Srećko Stipović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track