BOSANAC ŠOKIRAO POLICAJCE U NEMAČKOJ: Hteli da ga legitimišu, a kada im je pokazao vozačku dozvolu, nisu mogli da veruju šta vide
Foto: Profimedia

gelzenkirhen

BOSANAC ŠOKIRAO POLICAJCE U NEMAČKOJ: Hteli da ga legitimišu, a kada im je pokazao vozačku dozvolu, nisu mogli da veruju šta vide

Bosna i Hercegovina -

Pripadnici nemačke policije u Gelzenkirhenu juče su tokom redovne kontrole na Glavnoj železničkoj stanici ostali u šoku kada su pokušali da legitimišu državljanina Bosne i Hercegovine (44).

Naime, tokom redovne patrole oni su zaustavili 44-godišnjaka, očigledno beskućnika, koji je policajcima pokušao da podvali lažnu međunarodnu vozačku dozvolu koja je bila toliko loše falsifikovana da su Nemci mislili da se radi o "izmišljenom dokumentu".

Kada su pokušali da saznaju njegov identitet, beskućnik je odbijao saradnju sa policijom, nakon čega su ga sproveli u stanicu.

Tek u policijskoj stanici, kada je video da ne postoji drugi izlaz, policiji je pokazao sliku svog pasoša BiH koju je imao u telefonu. Nakon provere i pozitivne identifikacije, policija je zaključila da ovaj državljanin BiH u Nemačkoj boravi ilegalno.

Nakon što su mu uzeli otiske prstiju, predali su ga u nadležnost imigracionih vlasti. Protiv njega će biti podesena prijava za falsifikovanje dokumenta i ilegalan boravak u Nemačkoj.

Kurir.rs/Nezavisne

Preneo: R.J.

Bonus video:

02:28

Privatno obezbeđenje legitimiše zaposlene u Opštini Budva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track