Ministar zdravlja u Vladi Srbije Zlatibor Lončar danas je posetio Bijeljinu i tako postao prvi ministar zdravlja iz Srbije koji je posetio neku zdravstvenu ustanovu u Srpskoj. Za ovu istorijsku posetu izabrana je baš bolnica u kojoj je direktor Dr Mikajlo Lazić.

"Ova poseta u jeku kampanje nije nikakva slučajnost, već jasan znak da sa one strane Drine stiže podrška za kandidaturu Dr Mikajla Lazića za gradonačelnika. Ovakva odluka srpske vlade ne treba nikoga da čudi, jer je sa jedne strane aktuelni gradonačelnik koji indirektno napada sam vrh države Srbije i fotografiše se sa generalima Armije BiH, dok je sa druge negovanje vekovnih bratskih odnosa. Podrška Laziću najlogičniji je izbor koji može da napravi svaki političar, ali i svaki čovek", navode iz SNSD i dodaju:

Poseta Zlatibora Loncara bolnici u Bijeljini.jpeg
SNSD 

"Dok aktuelni gradonačelnik zatvara vrata Srbiji i ne želi da ukaže dobrodošlicu srpskom ministru zdravlja tvrdeći pritom da "poštuje volju naroda", pitamo se da li je narod u Semberiji, oduvek poznat po inatu i otporu, i ovoga puta "naseo" na priču o nekakvom otporu, poštenju, borbi protiv kriminala.

Nakon tridesetak godina vladanja SDS-a vreme je da se Semberci stvarno zainate i stranku koja je sinonim za korupciju i kriminal i koja sve više postaje i stranka sumnjive nacionalne orjentacije pošalje u istoriju. Vreme je za promene"!