Muškarcu Č. M. iz Žepče preti zatvor zbog objavljivanja snimka se*sa sa bivšom devojkom na društvenim mrežama.

Prema navodima iz optužnice, Č. M. je u ljubavnoj vezi s bivšom devojkom bio u periodu od jula 2018. do 8. marta 2022. godine. Dok su živeli zajedno u kući njegovih roditelja, napravili su fotografije i videosnimke intimnog sadržaja, prenosi Avaz.ba.

Nakon raskida, u nameri da bivšoj devojci ozbiljnom pretnjom nanese teško zlo i prinudi je na odnose, poslao joj je poruku putem društvenih mreža kojom je zapretio da se nađu.

Ako ona na to ne pristane, zapetio joj je da će objaviti slike i videosnimke njenog nagog tela i njihov odnos na društvenim mrežama, a koje će poslati i njenoj majci i novom momku s kojim je bila u ljubavnoj vezi.

"Devojka nije pristala pa je optuženi formirao profil na Instagramu, na koji je postavio ranije sačinjene intimne fotografije odnosa, videosnimke i njene golišave fotografije na kojima se vidi njena zadnjica i polni organ i na kojima se vidi se*sualni čin", navodi se u optužnici.

To isto je 13. aprila 2022. godine putem društvene mreže Fejsbuk poslao njenoj majci, a njenom novom momku je poslao na njegov profil na Instagramu. Momku je poslao i poruku: "Znači ti si taj momak s kojim je sada, pa da bi vam bilo lepše u vezi, evo ti video da bi ti bilo lepše da se ljubiš s njom".

Devojka je događaj prijavila policiji, nakon čega je započeta istraga.

(Kurir.rs/Avaz.ba/Prenela: S. M.)

 Bonus video:

Kurir televizija "NAĐENO VIŠE OD 400 MILIONA EKSPLICITNIH SNIMAKA SA DECOM, U SVAKOM JE NJIH 20" Jezivi podaci izneseni u emisiji "Ni pet ni šest"