Maloletnik (14) je sinoć u Bosanskoj Krupi ubio policajca Ognjena Marana i još jednog ranio, a kolege, prijatelji i poznanici opraštaju se od njega putem društvenih mreža.

Jedna od njih napisala je da je Maran imao dvoje dece.

"Policajac koji je ubijen je otac drugarice moje kćeri. Ćerka mu je ove godine otišla u Beč na fakultet. Ima starijeg sina koji živi u Sarajevu. Ima suprugu koja je medicinski radnik....Ima majku za koju ne znam kako će preživeti ovo. Od jutros mi neki kamen u prsima steže i preti da eksplodira. Moje dete me jutros zove... Plače, a ja ne znam šta da joj kažem...", napisala je jedna poznanica na društvenoj mreži "Fejsbuk".

"Moj sugrađanin, moj komšija.Ljudina od čoveka, da ovo dočeka, od maloletnog deteta, u svojoj državi, u svom gradu, na svom radnom mestu! Užas", dodao je komšija ubijenog, koji je trebalo uskoro da proslavi 53. rođendan.

Podsetimo, ranjen je i policajac Avdo Hasanović iz Bosanske Krupe, a napadač je odmah uhapšen.

On je ušao u policijsku stanicu i hladnim oružjem prvo napao Marana, koji je odmah podlegao povredama. Zatim je nasrnuo na Hasanovića i teže ga povredio, zbog čega je odmah je prevezen u Kantonalnu bolnicu "Dr. Irfan Ljubljankić", gde je stabilizovan. Kako je potvrđeno za "Kliks", napad je okarakterisan kao teroristički.

(Kurir.rs)

 BONUS VIDEO

02:09
NOVI DETALJI PUCNJAVE U SARAJEVSKOJ ŠKOLI! Novinarka otkriva nepotvrđene informacije za Kurir: Evo zašto je učenik prvog razreda probao da ubije maloletnika Izvor: Kurir televizija