ODBIO ALKOTEST, POKUŠAO DA POBEGNE, PA SA SAPUTNICIMA NAPAO POLICAJCE: Uhapšena trojica u Nikšiću, među njima i maloletnik
Foto: Shutterstock

ODBIO ALKOTEST, POKUŠAO DA POBEGNE, PA SA SAPUTNICIMA NAPAO POLICAJCE: Uhapšena trojica u Nikšiću, među njima i maloletnik

Crna Gora -

Nikšićka policija uhapsila je R. L. (38), I. M. (20) i maloletnika starog 17 godina zbog napada na policijske službenike, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Kako se navodi, policijski službenici nikšićke saobraćajne policije su u mestu Dragovoljska ploča izdali znak za zaustavljanje vozilu nikšićkih registarskih oznaka koje se ovom prilikom nije zaustavilo već je nastavilo kretanje.

"Policijski službenici su se uputili za njim i sustigli ga, te utvrdili da se u vozilu nalaze tri lica - vozač R.L. (38) i saputnici I.M. (20) i jedno maloletno lice staro 17 godina. Vozač je zatim odbio da se podvrgne alkotestiranju i pokušao da se udalji sa lica mesta u čemu je spriječen od strane policijskih službenika. Pomenuti saputnici su u tom trenutku fizički napali policijske službenike čupajući ih za ruke i za delove uniforme, sprečavajući ih da izvrše službene radnje. Tom prilikom policijski službenici zadobili su lake telesne povrede. Tri osumnjičena lica su uz upotrebu srestava prinude savladani, dovedeni u službene prostorije, te po nalogu tužioca lišeni slobode zbog sumnje da su izvršili krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti", navodi se u saopštenju.

Kurir.rs/Vijesti/Preneo: D. P.

Bonus video:

05:32

SVAKI STOTI VOZAČ SEDA PIJAN ZA VOLAN! Žene voze pijane ko i muškarci

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track