TURČIN POGINUO U NEVREMENU U CRNOJ GORI: Oglasila se policija, novi detalji nezapamćene tragedije, ljude spasavali iz mora (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

užas

TURČIN POGINUO U NEVREMENU U CRNOJ GORI: Oglasila se policija, novi detalji nezapamćene tragedije, ljude spasavali iz mora (VIDEO)

Crna Gora -

Turski državljanin poginuo je na gradilištu u Čanju tokom jakog nevremena koje je zahvatilo Crnu Goru!

Vijesti navode da se radnik iz Turske nalazio u kranu koji se srušio tokom orkanskih udara vetra. Druga žrtva nevremena je muškarac iz Tivta D.P. (60) koji je poginuo na gradilištu golf terena na Luštici.

Primorski portal prenosi da je vetar u Baru iščupao drveće i da su oštećeni automobili. Navodi se da je zbog oluje oštećeno i više plovila u marini. Olujno nevreme srušilo je tri dizalice u luci i polomilo pretovarne mostove.

- Nevremenom koje je zahvatilo Crnu Goru posebno je pogođen Primorski region u kojem nažalost imamo i izgubljene živote. Na gradilištu u Čanju život je izgubio turski državljanin dok je u Radovićima od udarca groma nastradalo jedno lice. Jedno lice spašeno je iz vode u Petrovcu dok je u Luci Bar jedan radnik lakše povređen. Pričinjena ja značajna materijalna šteta u luci - saošpštilo je ministarstvo unutrašnjih poslova i naglasilo da Zavod za hidrometerologiju i seizmologiju iz tehničkih razloga nije mogao da predvidi jačinu i vremenski interval oluje.

Vijesti navode i da je cenatr Budve pod vodom i da je zbog polomljenih stabala otežan saobraćaj u Podgorici.

Bonus video:

00:19

Nevreme u centru Beograda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track