TRI PUTA MU JE STALO SRCE U AVIONU, ONA GA JE SVAKI PUT OŽIVELA! O Sneži danas priča ceo region, detalji DRAME u Podgorici
Foto: Facebook/Aerodromi Crne Gore

"Naša Sneža heroj"

TRI PUTA MU JE STALO SRCE U AVIONU, ONA GA JE SVAKI PUT OŽIVELA! O Sneži danas priča ceo region, detalji DRAME u Podgorici

Crna Gora -

Medicinska sestra, zaposlena na aerodromu u Podgorici, spasila je život putniku kojem je srce prestalo da kuca.

Prema rečima pojedinih putnika, u pitanju je turski državljanin, koji je u Podgoricu stigao iz Istanbula.

- Sneža Magoč, zemaljska stjuardesa (medicinska sestra) na aerodromu Podgorica, tri puta je danas oživela momka, kojem je srce prestalo da kuca kada je izašao iz aviona 'Er Montenegra' iz Istanbula, dok nije stigla hitna pomoć - napisala je viša savetnica direktora Aerodroma Crne Gore Biljana Knežević na društvenoj mreži X.

- Naša Sneža heroj! Momče, drži se - istakla je Kneževićeva.

Medicinska sestra, zaposlena na aerodromu Podgorica koja je sinoć spasila život putniku na tom aerodromu, biće proglašena za najboljeg zaposlenog u toj kompaniji, saopšteno je iz Aerodroma Crne Gore.

Kako navode iz te kompanije, Snežana Magoč je uvažena koleginica, medicinska sestra na Aerodromu Podgorica, koja je po znanju, profesionalizmu i ljudskoj reči za sve dobro poznata u stručnim krugovima, a od danas i najširoj javnosti.

Snežana je sinoć, tokom redovne smene, tri puta vratila u život jednog putnika i tako mu omogućila da još dugo i dobro poživi.

Iz Aerodroma Crne Gore su kazali da im predstavlja čast što je Snežana deo njihovog tima, a to će, dodaju, i ozvaničiti na Dan ACG, 23. jula, kada će joj biti uručena nagrada za najboljeg zaposlenog kompanije.

(Kurir.rs/Blic/RTCG/Dan/Preneo: Đ. M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track