MASOVNA TUČA U ULCINJU: Ovo je trenutak kad je nastao haos! Njih nekoliko brutalno tuku njega jednog nasred ulice (FOTO)
Foto: Printscreen/RTNK

bruka u starom gradu

MASOVNA TUČA U ULCINJU: Ovo je trenutak kad je nastao haos! Njih nekoliko brutalno tuku njega jednog nasred ulice (FOTO)

Crna Gora -

ULCINJ - Dvoje ljudi je povređeno, od kojih jedno teže, u grupnoj tuči koja se dogodila rano jutros ispred lokala kod Starog grada u Ulcinju.

Izvor blizak istrazi, kazao je da policija preuzima zakonom predviđene mere i radnje, da je o svemu upoznat osnovni tužilac ali da delo još uvek nije kvalifikovano.

"Rad po predmetu je u toku. Utvrđuju se sve činjenice i okolnosti", kazao je sagovornik.

Na snimku koji kruži društvenim mrežama, vidi se da je ispred jednog lokala na krcatom Pristanu, u jednom trenutku nastao haos gde nekoliko zasad neidentifikovanih osoba brutalno tuku muškarca na ulici kog su prethodno udarcima oborili.

masovna tuča, Ulcinj
foto: RTV Nikšić printscreen

U tuči učestvovalo obezbeđenje?

Prema nezvaničnim informacijama, u tuči su učestvovali i pripadnici obezbeđenje jednog lokala.

Rukovodilac ulcinjskog tužilaštva Denis Zvrko kazao je da je naložio ulcinjskoj policiji da identifikuje učesnike tuče.

"Taj postupak u toku, kao i prikupljanje obaveštenja od građana, a izvršen je pregled lica mesta radi pronalaska tragova i potrebnih dokaza. Izuzimaju se snimci i video-nadzor sa objekata u blizini. Na osnovu podataka koje sam dobio, dva lica su povređena, od kojih je jedno zbrinuto u bolnici, a drugo nakon pregleda otpušteno kući. O težini povreda, lekari će se naknadno izjasniti", piše u odgovoru Zvrka.

Nakon dobijanja potrebnih podataka od Uprave policije, biće doneta dalja odluka tužioca.

Kurir.rs/Vijesti

Bonus video:

00:11

Tuča srpskih navijača i policije u Mihnenu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track