OSUMNJIČENI ZA 10 KRAĐA: U Nikšiću uhapšena dvojica mladića, od kojih je jedan maloletan
Foto: RINA

OSUMNJIČENI ZA 10 KRAĐA: U Nikšiću uhapšena dvojica mladića, od kojih je jedan maloletan

Crna Gora -

Nikšićka policija uhapsila je I. B. (20) i jednog maloletnika koji se sumnjiče da su na području te opštine počinili 10 krađa, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Kako je saopšteno, policijski službenici su su uočili dve osobe koje su krale stvari i predmete iz parkiranog vozila.

"Nakon što su lišeni slobode, utvrđeno je da ova lica ne poseduju lična dokumenta sa sobom, a jedno lice se predstavilo policijskim službenicima pod tuđim imenom i prezimenom, nakon čega su ova lica dovedena u prostorije Odeljenja bezbednosti radi utvrđivanja identiteta. Preduzimajući dalje kriminalističke mere i radnje, utvrđeno je da se radi o licu I.B. (20), a da je drugo lice maloletnik. Protiv njih su podnete prekršajne prijave zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru i Zakona o ličnoj karti", navodi se u saopštenju.

"Takođe, pomenuta lica se sumnjiče da su u prethodnom periodu na području opštine Nikšić počinili deset krađa, i tom prilikom otuđili tri vozila sa parking prostora ispred stambenih zgrada, mobilne telefone, i ručni alat veće materijalne vrrdnosti, kao i ostale predmete koje su pronalazlili prilikom krađa. O navedenim događajima je obavešten dežurni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću kojem su lica sprovedena na dalju nadležnost", zaključuje se.

Kurir.rs/Vijesti

Preneo: R.J.

Bonus video:

00:53

Uhapšeno više lica u Beogradu zbog izvršenja teških krađa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track