Kolašinac Marko Vlahović (41) poginuo je juče u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u naselju Drijenak, nakon što je prethodno pucao u sugrađanina D. B. kog je teško ranio.

Nesreća se dogodila juče oko 12 sati na magistralnom putu Kolašin-Mojkovac. Poginuli Vlahović bio je sam u kolima. Inače, kako su juče izveštavali crnogorski mediji pucnjava se dogodila u kolašinskom naselju Breza, a Vlahović je nakon svađe ispalio nekoliko hitaca u D. B. koji je sa teškim povredama prevezen u Klinički centar u Podgorici.

screenshot-20240805-075924.jpg
Printscreen Dan 
porodica objavila čituljufoto: Printscreen Dan

- Tužnim srcem javljamo rodbini, kumovima i prijateljima, da je naš dragi sin, otac i brat u 41.godini tragično izgubio život u saobraćajnoj nesreći. Saučešće primamo u kapeli na Drijenak-Kolašin - navodi se u čitulji koja je objavljena u dnevnim novinama Dan. Gde se između ostalog navodi da će sahrana poginulog biti sutra. Čitulju potpisuju njegovi najmiliji.

Kako su naveli juče crnogorski mediji, i jedan i drugi Kolašinac odranije su poznati kao bezbedonosno interesantne osobe. Sukob između njih, kako piše Pobjeda, kulminira od ranije. Prema njihovim saznanjima, jedan drugom su i javno pretili preko društvenih mreža.

- Pretnja na društvenoj mreži je, kako nezvanično saznajemo, postala javna i navodno je Vlahovića ponizila, što ga je i motivisalo na ubistvo - piše Pobjeda.

(Kurir.rs)

Bonus video:

Kurir TEŠKA NESREĆA KOD BEOGRADSKOG SAJMA: Vozilo potpuno smrskano ZAVRŠILO NA KROVU, prolaznici izvlače ljude iz auta