Pripadnici policije u Herceg Novomuhapsili su tridesetogodišnjeg N. B. iz ovog grada zbog sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanja sigurnosti.

- On se sumnjiči da je 4. avgusta ispred ugostiteljskog objekta u mestu Đenovići, u prisustvu većeg broja lica, stupio u verbalni konflikt sa operativno interesantnim licem N. I, nakon čega mu N. I. zadaje udarac šakom u predelu vilice, usled čega N. B. iz torbice koja mu se nalazila za pojasom vadi nož, i njime zamahuje prema N. I, i u tom trenutku oštećenom licu, koji je pokušavao da razdvoji pomenuta lica u konfliktu, nanosi telesnu povredu – ubodnu ranu u predelu trbuha - potvrđeno je za RINU u policiji.

Dvojica zavađenih mladića otišla su sa lica mesta, dok je povređeni prebačen u bolnicu.

Ubrzo nakon događaja, službenici Odjeljenja bezbednosti Herceg Novi su uspostavili blokadu užeg i šireg lica mesta događaja, i prikupili obaveštenja, što je rezultiralo brzom identifikacijom osumnjičenog N. B, koji je nakon kraće potrage pronađen i lišen slobode.

Kod njega je u momentu lišenja slobode pronađeno sredstvo izvršenja - nož.

Protiv N.B. je podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju i on je priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost.

Preduzimajući dalje mere i radnje po pomenutom događaju, policijski službenici su locirali i lišili slobode N. I. i protiv njega podneli krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti na štetu N.B. Priveden je Višem državnom tužilaštvu na dalje postupanje.

(Kurir.rs/RINA/Preneo: Đ. M.)

Bonus video:

Kurir TV POČELO JE VINOM, NASTAVILO PIVOM I RAKIJOM, A ZAVRŠILO NOŽEM! Šok detalji brutalnog incidenta u Borči u kom je IZBODEN MUŠKARAC