Devojčica koju je otac otac kidnapovao u Baru 13. avgusta i sa njom toga dana ilegalno preašo u Albanije još nije vraćena u Crnu Goru!

Majka deteta Trejsi Šenon Lin, koja je policiji prijavila otmicu kćerke, to je potvrdila crnogorskim medijima.

"Rekli su mi da čekam u Baru dok ne pronađu moju kćerku. Juče, celu noć sam čekala. Do jutros još nemam informaciju da je moje dete pronađeno", rekla je Šenon Lin za Primorski portal i zamolila da mediji ne objavljuju neproverene informacije.

"Objavljene su u nekim medijima vesti da je moja kćerka pronađena. Nije. Policija u Baru mi je rekla da nemaju obaveštenja iz Albanije da je pronađena. Ne želim da ljudi prestanu da je traže", poručila je.

9.jpg
Printscreen/issingkids.org 
Šenon Lin Trejsi još čeka informacije o ćerkifoto: Printscreen/issingkids.org

Prema navodima majke, maloletnu kćerku Zenleu Rajan kidnapovao je njen biološki otac Tomas Holenbek.

Prethodno je majka, toga dana, shodno odluci suda povela devojčicu u Stari Bar gde je živeo otac devojčice. Prema sudskoj odluci određeno je vreme, dva puta nedeljno, od 16 do 21 sat, da otac provodi sa kćerkom.

Podsetimo, juče je Uprava policije postupajući po prijavi majke, raspisala međunarodnu objavu preko NCB Interpola Podgorica, kojom se potražuje nestalo maloletno lice, devojčica stara šest godina, sa boravkom u Baru.

Kurir.rs/Primorski portal/M. CG.