Pripadnici policije u Tivtuuhapsili su policajcaM.Š. (43) zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici.

- Policajac je sumnjiči da je službenim pištoljem pretio svojoj supruzi. Nakon što je lociran i priveden u policiju, kod njega je pronađen pištolj sa metkom u cevi, kao i sa 13 komada municije u okviru. Kasnije je utvrđeno da se radi o službenom oružju, potvrđeno je u policiji.

Nakon što je policajac uhapšen, Osnovni sud u Kotoru izdao je nalog za pretres stana i drugih prostorija koje koristi M.Š. i tom prilikom je policija pronašla manje pvc pakovanje sa sadržajem bele praškaste materije, manje pvc pakovanje sa sadržajem žuto-bele praškaste materije, kao i devet komada municije.

Sa svime je upoznat je tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, po čijem daljem nalogu policija preduzima aktivnosti iz svoje nadležnosti.

Oduzeta materija upućena je na veštačenje u Forenzički centar u Danilovgradu.

Kurir.rs/Rina/Preneo: D. P.

Bonus video:

Kurir TV "POLICAJAC PRIJAVIO DA MU JE SIN UZEO PIŠTOLJ, MUNICIJU I LISICE" Drama u Novom Sadu: Mladić pretio da će pucati u policiju