HAOS NA TRAJEKTU U CRNOJ GORI! Četvorica mladića divljački pretukla radnika (60) zbog parkinga, pa pobegla: U toku potraga
Foto: Kurir

HAOS NA TRAJEKTU U CRNOJ GORI! Četvorica mladića divljački pretukla radnika (60) zbog parkinga, pa pobegla: U toku potraga

Crna Gora -

Nikšićanina M.G. (60), radnika Sektora za pomorski i priobalni prevoz JP Morsko dobro, napale su i teško povredile za sada nepoznate osobe, dok je on bio na dužnosti i obavljao posao redara na trajektnom pristaništu u Lepetanima.

M.G. je zadobio teške povrede glave i grudnog koša zbog kojih je hospitalizovan u KBC Kotor. Tivatska policija intenzivno traga za napadačima.

Prema nezvaničnim informacijama, radi se o četiri mlađe osobe koje su bile u vozilu “škoda” ukrajinskih tablica, a koje su nakon što su pretukle M.G., ušle u to vozilo i udaljile se u nepoznatom pravcu.

policija Crne Gore, crnogorska policija, uviđaj Crna Gora, forenzika Crna Gora, forenzičari Crna Gora, crnogorski forenzičari
foto: EPA/Boris Pejović

Do incidenta je došlo kada je M.G. obavljajući svoj posao redara na trajektnom pristaništu u Lepetanima, prišao vozilu ukrajinskih tablica koji je bio parkiran na prilazu pristaništu, u blizini malog parka u Lepetanima i to na mestu gde je postavljenim saobraćajnim znakom, propisana izričita zabrana zaustavljanja i parkiranja vozila.

Kada ih je upozorio da ne mogu tu ostaviti automobil i da on ometa ulazak ostalih vozila na plato pristaništa, te ih zamolio da uklone vozilo, osobe iz vozila nasrnule su na 60-godišnjeg čoveka i brutalno ga pretukle, a odmah zatim i pobegle sa lica mesta.

Ovo je inače, najdrastičniji slučaj do sada fizičkih napada na radnike trajektne linije u Boki koji se često suočavaju sa nervozom, vređanjima i čak fizičkim nasrtajima od strane pojedinih korisnika trajekata.

Kurir.rs/TV Adria/M.CG.

Bonus video:

03:08

MALOLETNICI PRETUKLI DVOJICU STARIJIH LICA NA NOVOM BEOGRADU! Psiholog o uzrocima dečije delikvencije: Stvar je alarmantna!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track