Nosilac liste "Za Kotor" postao je senzacija u celom regionu nakon što se na društvenim mrežama oglasio nakon izbora u Crnoj Gori.- Kao nosilac liste “Za Kotor” želim da rečem da najveći pobjednik kotorskih izbora je Građanska lista “Za Kotor” jer uspjeti imati manje glasova nego odbornika je ravno čudu - saopštio je na društvenoj mreži “X” Miljan Popović, i dodao:

- Za mene nijesu glasali ni moji iz kuće. Čestitam svima i iz srca, želim da Kotor krene naprijed. Ostavite ego iza sebe, izbacite mržnju koju njegujete i sjednite, popričajte zarad svih građana. Da živimo bolje i ljepše! Ispunjenije. Za Kotor!

U jutarnji program televizijce Kurir uključio se Miljan Popović i objasnio je kakva je situacija u Kotoru nakon izbora:

Kurir televizija Miljan Popović sa liste "Za Kotor" u jutarnjem programu Kurira

- Meni je fascinantno na koje je grane došla politika kod nas. Na ovim izborima ni jedna gradska lista nije prešla cenzus. Ova dva dana ja ni ne znam kakva je atmosfera, jer sam kod kuće.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Kurir televizija Kako su prošli izbori u Crnoj Gori? "Izlaznost nikada manja, a niko nema razloga za slavlje"