MILOŠ MEDENICA SE PREDAJE?! Evo gde je sin uhapšene bivše predsednice Vrhovnog suda Crne Gore OSUMNJIČEN ZA KRIMINALNE RADNJE

screenshot Youtube/ Vijesti Online

Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Crne Gore Vesne Medenice, koji se sumnjiči za stvaranje kriminalne organizacije, narednih dana će se predati nadležnim državnim organima, javlja Televizija Vijesti.

Advokat njegove majke Zdravko Begović kazao je 20. aprila da se Medenica u jednoj beogradskoj klinici leči od bolesti zavisnosti.

YouTube prtscr / Vijesti Online, screenshot Youtube/ Vijesti Online 
Miloš i Vesna Medenicafoto: screenshot Youtube/ Vijesti Online, Youtube prtscr / Vijesti online

Međutim, advokat Begović je za Pobjedu izjavio "da nema saznanja da će se Miloš Medenica narednih dana predati nadležnim državnim organima".

- Tu informaciju čuo sam na Televiziji Vijesti, nemam saznanja da će se on predati narednih dana - kazao je kratko Begović, prenosi Pobjeda.

Podsetimo, po podacima Europola, Medenica se bavio krijumčarenjem cigareta i trgovinom droge. Njega crnogorsko Specijalno tužilaštvo sumnjiči da je formirao kriminalnu organizaciju radi šverca cigareta i droge, ali i nezakonitog uticaja prilikom donošenja odluka u sudskim predmetima.

Shutterstock, EPA/Boris Pejović 
foto: Shutterstock, EPA/Boris Pejović

Njegova majka Vesna Medenica uhapšena je 17. aprila zbog sumnje da je kao član kriminalne organizacije izvršila protivzakoniti uticaj i nalazi se u pritvoru.

(Kurir.rs/ Vijesti)