CRNOGORAC POBEGAO IZ POLICIJSKIH PROSTORIJA Našli mu drogu i pištolj, pa ga priveli, on uspeo da umakne

Uprava Policije CG

Danilovgrađanin Mirko Andrijašević (27) pobegao je iz policijskih prostorija za zadržavanje, nakon što je danas uhapšen zbog sumnje da je posedovao dva kilograma kokaina, potvrdilo je više nezvaničnih izvora.

Andrijašević je danas uhapšen u akciji danilovgradske policije tokom koje su, kako su i zvanično saopštili, oduzeli četiri pakovanja sa sadržajem bele materije u tvrdom stanju nalik na opojnu drogu kokain, ukupne težine oko dva kilograma, vatreno oružje - pištolj marke Glok izbrušenih fabričkih brojeva, s okvirom i 13 komada municije, zatim rezervni okvir od pištolja, osam komada pištoljske municije nepoznatog kalibra, aparat i materijali koji služe za pakovanje opojne droge, te dvije vage za precizno mjerenje. Takođe, pronađen je i novac u iznosu od 3.550 evra za koji se sumnja da potiče od prodaje opojne droge.

"Vijestima" je nezvanično rečeno da je navodno blizak kavačkom kriminalnom klanu i da je kokain bio spreman za uličnu prodaju na teritoriji Podgorice, Nikšića i Danilograda.

Iz Uprave policije (UP) saopšteno je da su policajci iz Danilovgrada, skupa sa službenicima Sektora granične policije i službenim psima, pretresli kuće i druge prostorije koje koristi taj dvadesetsedmogodišnjak, za kojeg je postojala sumnja da se bavi uličnom prodajom narkotika.

Nakon konsultacija s postupajućim tužiocem u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici M. A. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga u sticaju s krivičnim delom nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija.

Kurir.rs/Vijesti

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Beogradska policija zaplenila drogu  MUP Republike Srbije